top of page

Чим можна допомогти?



Друзі, "Центр захисту тварин" - комунальне підприємство м. Миколаєва. Основна наша задача - стерилізація безпритульних собак. У Центрі перетримки одночасно можуть знаходитись близько 150 собак, які чекають стерилізації, проходять післяопераційний період, знаходяться на адопції. Тому, нам завжди потрібна допомога у вигулі тварин. Якщо у Вас є час та бажання, ми завжди раді бачити кожного. Лише заздалегідь потрібно попередити, що Ви прийдете. Також, можна принести смаколики, щоб гратись з собаками у зоні вигули.

 

Є такі песики, які не їдять корм. Через те, що вони всі вуличні, то просто не розуміють, що це таке. Ми вимушені годувати їх кашею (наприклад вівсянка, рисова січка, ячнева крупа) з додаванням будь-яких м'ясних субпродуктів або іншого м'яса. Якщо Ви бажаєте, то можна допомогти і цим.

У холодну пору року у буди ми застеляємо теплий одяг, або інші речі - ветошь (ганчір'я). Тож, протягом року ми її ретельно збираємо, фасуємо та запасаємось на зиму. Нам підійдуть будь-які теплі речі: старі ковдри, подушки, матраци, постільна білизна, килимки, старий одяг, куртки, светри та ін. Тож, якщо у Вас є щось подібне, то не викидайте, принесіть до нас. В холод ми Вас, разом з хвостиками, згадаємо добрим словом =) Звичайно, ми намагаємось знаходити солому та підстеляти її, якщо у Вас буде змога допомогти соломою або тирсою, буде прекрасно!

 

Ми ж, зі свого, боку можемо допомогти з транспортом та забрати у Вас тепленьке. Можна принести на наш офіс: Образцова 1/2, т. 47-21-93 або до Пункту стерилізації та перетримки безпритульних тварин: Водопійна 36. т. 063-516-48-64; 71-10-13. Також,ми завжди будемо раді донатам нашим хвостикам,які Ви можете відправити на ці реквізити:

Найменування отримувача: ЦЕНТР ЗАХИСТУ ТВАРИН. КПММР

Код отримувача: 24796498

Рахунок в форматі відповідно до стандарту IBAN: UA603052990000026007031707992

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

 

Дякуємо. що Ви завжди поруч та допомагаєте!

Comments


bottom of page